Lørdag 23/3
Bursdag til Bjørn Kristian, med middag hjemme hos Jan.
søndag 24/3
Middag hos far: lammestek, med rotgrønnsaker (i jerngryte) og fløtegratinerte poteter
Lammestek – alt du trenger å vite – MatPrat
Rødvin: Castelmondo Valpolicella Ripasso til 159,90 kr
Multer med fløte
Rotgrønnsaker i jerngryte (ikke plass i stekeovn)
Gulrot
Persillerot
Sellerirot
Sellerikrydder
Salt og pepper
Olje
—
Onsdag 27/3
Kjøre til Tuddal ?
Lettsaltet torsk med agurksalat og kokte poteter
Torsdag 28/3
Jan, BK og Kristin til middag
Kyllinggryte med tomat og paprika – Matgodt
Dessert:
1 flaske: Alta Corte (Portugal) 124,90 kr eller xxx Tar med begge
2 bokser 0,33 l solo
Boller – bakt søndag før påske
Fredag 29/3
Spagetti med kjøttdeigsaus
Lørdag 30/3
Middag hos Jan
Søndag 31/3
Ovnsstekt Laks med eple og stekte poteter
Mandag 1/4. Skal hjem
Fjordland – biffsnadder