Lørdag 1/4
Var hos Jan, burstagselskap for B.K.
Onsdag 5/4
Kjøre til Tuddal på formiddagen
Pastagrateng Bolognese – Matgodt – mat og muligheter – 6 personer
(Påsken 2018 – Matgodt – mat og muligheter)
2 pk Grønn salat – kjøp ferdig hos Meny. (Brukte 1 1/2 pose)
1 flaske (som jeg fant i “skapet” mitt hjemme) Santa Sofia Valpolcella Ripasso Superiore (2017). Veldig god og passet veldig godt.
1 flaske: Vigna 800 Cesolina Valpolicella Classico 2021 (vinmonopolet.no) (Italia 145 kr. Lagervare i Asker). Hadde av denne i retten og vi drakk et glass hver av dennne.
2 flasker solo
Multer og kremfløte
Kristin kjøper vaniljeis (B.K. spiser ikke sjokoladesaus. Han spiste uten, selv om jeg hadde lagd sjokoladesaus)
Eplekake med krem
Torsdag 6/4
Torskefilet med urtesmør – Matgodt – mat og muligheter
Timian brukes til potetene her
Fredag 7/4
Lettsaltet torsk med potetmos og grønnkålmix – Matgodt – mat og muligheter
Bringebær med kremfløte
Lørdag 8/4
Middag hos Jan
Søndag 9/4
Fjordland: Biffsnadder
Mandag 10/4. Skal hjem
Fjordland: Sweet & sour