Påsken 2023

Lørdag 1/4 

Var hos Jan, burstagselskap for B.K.

 

Onsdag 5/4

Kjøre til Tuddal på formiddagen

Pastagrateng Bolognese – Matgodt – mat og muligheter – 6 personer

(Påsken 2018 – Matgodt – mat og muligheter)

2 pk Grønn salat – kjøp ferdig hos Meny. (Brukte 1 1/2 pose)

 

1 flaske (som jeg fant i “skapet” mitt hjemme) Santa Sofia Valpolcella Ripasso Superiore (2017). Veldig god og passet veldig godt.

1 flaske: Vigna 800 Cesolina Valpolicella Classico 2021 (vinmonopolet.no) (Italia 145 kr. Lagervare i Asker). Hadde av denne i retten og vi drakk et glass hver av dennne. 

 

2 flasker solo 

Multer og kremfløte

Kristin kjøper vaniljeis (B.K. spiser ikke sjokoladesaus. Han spiste uten, selv om jeg hadde lagd sjokoladesaus)

Eplekake med krem

 

Torsdag 6/4

Torskefilet med urtesmør – Matgodt – mat og muligheter 

Timian brukes til potetene her

 

 

Fredag 7/4

Lettsaltet torsk med potetmos og grønnkålmix – Matgodt – mat og muligheter

Bringebær med kremfløte

 

Lørdag 8/4

Middag hos Jan

 

Søndag 9/4

Fjordland: Biffsnadder

 

Mandag 10/4. Skal hjem

Fjordland: Sweet & sour

 

Comments are closed.