Mye korona. Bør ikke ha noen middag sammen med Jans familie denne påsken.
Lørdag 27/3
Far og jeg. Kjøpt en lammestek på 670 gram (gourmetlam av lår, Hallingskarvet). 65 grader.
Stek lammesteken på god varme stekepanne
Stekes i 125 grader i ovnen i 1 – 1 1/2 time for en stek på denne størrelsen. Tok 90 minutter. Tok den ut på 65 grader – helt perfekt!
Tok ut steken fra kjøleskapet kl 14.00. Stekes fra 16.45. Den hadde da en kjernetemperatur på 15 grader. Burde kanskje vært tatt ut et par timer tidligere?
La hvile i 10 – 12 minutter
Soppstuing
Hvite asparges stenger
Kokte poteter
Saus til lam
Rødvin
Multer og kremfløte
Eplekake med krem (eplekake bakt fredag morgen – smør/bremykt og sukker)
Tirsdag 30/3
Mor hentes på Bråset
—
Onsdag 31/3.
Spiste middag hjemme.
Torsdag 1/4
Skrei, agurksalat og kokte poteter
Fredag 2/4
Kylling i sursøt saus med ris
Lørdag 3/4
Lammeskavpanne med potetmos – Matgodt – mat og muligheter
Rødvin – Farmers Market | Italia | Land | Vinmonopolet
Søndag 4/4
Spagetti med kjøttsaus
Mandag 5/4. Skal hjem
Winerpølser med lompe