Påsken 2021

Mye korona. Bør ikke ha noen middag sammen med Jans familie denne påsken.

 

Lørdag 27/3

Far og jeg. Kjøpt en lammestek på 670 gram (gourmetlam av lår, Hallingskarvet). 65 grader.
Stek lammesteken på god varme stekepanne

Stekes i 125 grader i ovnen i 1 – 1 1/2 time for en stek på denne størrelsen. Tok 90 minutter. Tok den ut på 65 grader – helt perfekt!
Tok ut steken fra kjøleskapet kl 14.00. Stekes fra 16.45. Den hadde da en kjernetemperatur på 15 grader.  Burde kanskje vært tatt ut et par timer tidligere?

La hvile i 10 – 12 minutter

Soppstuing

Hvite asparges stenger

Kokte poteter

Saus til lam

Rødvin

Multer og kremfløte

Eplekake med krem (eplekake bakt fredag morgen – smør/bremykt og sukker)

 

Tirsdag 30/3

Mor hentes på Bråset

Onsdag 31/3.

Spiste middag hjemme.

 

Torsdag 1/4

Skrei, agurksalat og kokte poteter

 

Fredag 2/4

Kylling i sursøt saus med ris

 

Lørdag 3/4

Lammeskavpanne med potetmos – Matgodt – mat og muligheter

Rødvin – Farmers Market | Italia | Land | Vinmonopolet

 

Søndag 4/4

Spagetti med kjøttsaus

 

Mandag 5/4. Skal hjem

Winerpølser med lompe

 

 

Comments are closed.