Lørdag 13/4:
Lammestek – tar ca 2 timer å steke. Glemte å ta ut på morgenen => lang steketid, nesten 3 timer for en stek på 1,4 kg.
Kokte poteter
Rotgrønnsaker
Saus for lam
Rødvin
Multer og fløte. Tok ut 500 gr. Veldig passende.
Lettvinte Wienerbrød
14/4: Vellykket, middagen endte kl. 19.10 – p.g.a. steken som brukte lang til for å komme til 65 grader.
**********************************
Tuddal:
Formkake m/kakao + lettvinte wienerbrød
Torsdag 18/4
Jan m/fam til middag
2 fl Rødvin + 2 solo
Pose grønn salat
Brød til + meierismør. Brødet tar 2 timer å lage
Dessert: vaniljeis med eple/bringebær pai
Kake: lettvinte wienerbrød – noen med melisglassur
Fredag 19/4
Strimlet svinekjøtt i sursøt saus med ris
Lørdag 20/4
Middag hos Jan
Søndag 21/4
Rødvin
Mandag 22/4
Kyllingpai fra dagen før, til lunch eller tidlig middag