Kilde: http://sirifossing.blogg.no/1405267106_plsegrateng.html
Nok til 4 (1 person)
Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter.
Dette trenger du
4-600 g kjøttpølse (ca 200 gr)
500 gram pasta, kort type, f.eks. rør eller skruer (200 gr)
1 purre (1/2)
1 beger creme fraiche (1/2)
eventuelt 2 dl melk eller fløte, eller en blanding
1 ts salt
1 ts pepper
revet ost, ca 200 gram (ca 100 gr)
Sett stekeovnen på 230 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skjær pølsene i biter.
Skjær purre i smått.
Bland sammen pølse, purre, pasta, salt og pepper i en form.
Hell over creme fraiche/melk.
Strø over så mye ost du vil ha.
Stekes i 10 minutter på 230 grader.
Ha gjerne litt salat ved siden av