Pølsegrateng

Kilde: http://sirifossing.blogg.no/1405267106_plsegrateng.html

 

Nok til 4 (1 person)

Fra kjøkkenbenk til middagsbord, 30 minutter.

Dette trenger du

4-600 g kjøttpølse (ca 200 gr)
500 gram pasta, kort type, f.eks. rør eller skruer (200 gr)
1 purre (1/2)
1 beger creme fraiche  (1/2)
eventuelt 2 dl melk eller fløte, eller en blanding
1 ts salt
1 ts pepper
revet ost, ca 200 gram (ca 100 gr)

Sett stekeovnen på 230 grader.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skjær pølsene i biter.

Skjær purre i smått.

Bland sammen pølse, purre, pasta, salt og pepper i en form.

Hell over creme fraiche/melk.

Strø over så mye ost du vil ha.

Stekes i 10 minutter på 230 grader.

Ha gjerne litt salat ved siden av

Comments are closed.