Laget første gang 3/12-2016.
Form: ca 26 cm
Ingridienser:
Kjøp en ferdig paibunn (finnes flere varianter).
Fyll:
1/2 ferdig stekt kylling
1 pk bacon (strimler).
Noen små buketter med brokkoli (kjøp så lite hode som mulig – fersk!!)
1 liten pose revet gulost
1 beger Creme Fresh (light). Bruk ca 3/4.
3 egg
0,75 dl lett melk
Slik gjør du:
Sett ovnen på 210 grader.
Legg paibunn-deigen i paibunnen, enten med bakepapiret eller om du smører paibunnen med smør/olje.
Stikk noen hull med en gaffel i paibunnen
Forstek paibunnen i ca 12 minutter – nederste rille
Sett ovnen på 225 grader
Del kyllingen i passende biter – fjern alle bein.
Klipp baconet i passende (3-4 cm) biter og stek det
Del opp brokkoli i små buketter
Bland dette sammen
Ha fyllet i den forstekte paibunnen
Pisk sammen creme fresh, egg og melk – tilsett gjerne litt salt og pepper.
Hell dette over paien
Strø ost på toppen
Stek paien i ca 25 minutter på 225 grader – nederste rille.
Serveres med en grønn salat, noe brød – og gjerne rødvin.