Kyllinggryte – kremet

Kilde: Kremete kyllinggryte | Oppskrift | Meny.no

Tar 20 – 40 min

Ingredienser – 4 porsjoner

  • 400 g kyllingfilet
  • 2 ss olivenolje
  • 400 g perlepoteter
  • 2 stk gulrøtter
  • 200 g sellerirot
  • 1 stk løk
  • 200 g kålrot
  • 4 dl kremfløte
  • 2 dl kyllingkraft
  • 2 ss soyasaus
  • salt
  • pepper
  • 1 dl persille

Slik gjør du

Skjær kyllingfilet i biter og brun dem med litt olje i en stor kjele.

Del potetene i to og skjær de andre grønnsakene i små terninger. Tilsett grønnsakene i gryta.

Tilsett fløte og kraft og la det koke i 15 minutter til sausen tykner litt. Smak til med soyasaus, salt og pepper.

Grovhakk persillen og vend den inn før servering.

Comments are closed.