Kyllingform med sopp og cherrytomater

Kilde: https://www.rema.no/oppskrifter/6673/kylling/kyllingform-med-sopp-og-cherrytomater/REC-35954

Laget 1. gang 23/8-2019

Ingredienser

ca 300 g
Kyllingfilet, eller kyllinglårfilet
(1,3 fedd
Hvitløk)
150 g
Sopp, f.eks Champignon
0,5 kurv
Cherrytomater
ca 1 dl
Creme Fraiche
1 ss
Sitronsaft
1 ts
Timian
1 ts
Salt
1 ts
Kvernet pepper
2 ss
Solsikkeolje
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 °C varmluft. Salte og pepre kyllingbrystene og brun dem i en panne med solsikkolje.
Legg brystene i en ildfast form.

Trinn 2

Fres hakket hvitløk, delte ferske sopp og hele cherrytomater i stekepannen i to minutter. Tilsett creme fraiche, sitronsaft, timian og salt og kok opp.
Hell den varme stuingen over kyllingbrystene og ha formen i ovnen i 15 minutter ved 200 °C varmluft.

Tips!

Server med fransk baguett eller poteter.

 

 

 

Comments are closed.