Kilde: Kylling med smak av Middelhavet | Oppskrifter | REMA 1000
1 – 2 personer
Ingredienser
1 stk |
Stange kyllingbryst med pancetta og kryddersmør
|
|
---|---|---|
300 gr |
Småpoteter
|
|
1.5 ss |
Olivenolje
|
|
0.5 pk |
Cherrytomater på gren
|
|
0.25 potte |
Basilikum
|
|
0.5 ts |
Eplesidereddik (eller hvitvinseddik)
|
|
1.5 ss |
Olivenolje
|
|
0.5 stk |
Brokkoli
|
|
0.5 klype |
Salt og pepper
|
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Trinn 2
Del potetene i store biter. Kok potetene møre i saltet vann. Sil av vannet og legg i en ildfast form. Ha olivenolje over. Salte og pepre.
Trinn 3
Sett kylling og poteter midt i ovnen i 20 minutter. Sjekk at de er gjennomstekt.
Trinn 4
Skjær buketter av brokkoli, skrell stilken og skjær den i terninger. Kok i lettsaltet vann til brokkolien er mør. Skyll i kaldt vann for å beholde den friske grønnfargen.
Trinn 5
Skjær cherrytomatene i fire. Bland med brokkoli. Grovhakk basilikumblader.
Trinn 6
Bland 3 ss olivenolje og eddik. Vend grønnsakene med dressing og grovhakket basilikum. Smak til med salt og pepper, og server med kylling og poteter.