Kilde: http://gladimat.no/no/2013/03/raske_middagsretter/Torskefilet+med+bacon+og+tomat.b7C_wlfG5o.ips
4 personer
800 g torskefilet uten skinn
2 ss smør
litt olivenolje
salt og pepper
1/2 sitron
200 g bacon i biter
350 g amadinepoteter el. nypoteter
200 g cherrytomater
½ purre
Sett ovnen på 230 grader.
Ha noen klatter med smør og litt olivenolje i en ildfast form.
Del torskefileten i porsjonsbiter og legg dem i formen. Ha på godt med salt og pepper, press sitron over.
Sett i ovnen, skru ned varmen til 200 grader og stek i 10 minutter.
Del potetene i tynne skiver, gjerne med en mandolin, og fres med bacon i en varm panne mens fisken steker.
Stek til baconet er sprøtt og potetene gjennomvarme, ca. 10 minutter.
Del tomatene i to og purren i skiver og la dem steke med de siste par minuttene.
Ta ut fisken, hell over poteter og bacon og server.