1 porsjon
125-150 gr laksefilet i terninger
1/2 boks hermetiske tomater
1 ts provencekrydder
1/2 fiskebuljongterning
1 purre i skiver
4 sukkererter
2-3 små buketter brokkoli
1/2 gul paprika
2-3 (100 gr) poteter i biter
1 ss hakket persille eller basilikum
salt og pepper
Godt brød og smør til servering
Fremgangsmåte
Stek purrebitene i litt olje i stekepannen til purren er myk og blank.
Kok de hermetiske tomatene med fiskebuljong og 1 1/2 dl vann. Smak til med salt, pepper og provencekrydder. Ha i purren.
Skjær grønnsakene i biter og kok først potetbitene i ca 8 min i saltet vann. Slå av kokevannet og legg potetbitene og de andre grønnsakene ned i tomatgryten sammen med laksen.
La det småkoke i 5 minutter.
Dryss litt persille eller basilikum over.
Spis med godt brød.