Laksegryte med grønnsaker

1 porsjon

125-150 gr laksefilet i terninger

1/2 boks hermetiske tomater

1 ts provencekrydder

1/2 fiskebuljongterning

1 purre i skiver

4 sukkererter

2-3 små buketter brokkoli

1/2 gul paprika

2-3 (100 gr) poteter i biter

1 ss hakket persille eller basilikum

salt og pepper

Godt brød og smør til servering

Fremgangsmåte

Stek purrebitene i litt olje i stekepannen til purren er myk og blank.

Kok de hermetiske tomatene med fiskebuljong og 1 1/2 dl vann. Smak til med salt, pepper og provencekrydder. Ha i purren.

Skjær grønnsakene i biter og kok først potetbitene i ca 8 min i saltet vann. Slå av kokevannet og legg potetbitene og de andre grønnsakene ned i tomatgryten sammen med laksen.

La det småkoke i 5 minutter.

Dryss litt persille eller basilikum over.

Spis med godt brød.

Comments are closed.