Kilde: Laksefilet med sellerirotmos | Oppskrift | Meny.no
Ingredienser
- 2 stk lakseporsjoner
- 0,5 pose grønnkål mix
- 1 pose sellerirotmos
- 1 boks syltet rødløk
- 100 g runde sukkererter
Justert oppskrift 19/3-23:
Meg og far
- 4 stk laksefile a 125 gr
- 1 pose grønnkålmix
- 1/2 sellerirot
- 4 poteter
- Matfløte eller kremfløte
- 1 pose sukkererter
Slik gjør du (19/3-23)
- Lag sellerirotmose – se Selleri- og potetmos | Oppskrift – MatPrat eller Sellerirotmos | FRUKT.no
- Ovnsbakt laksefile:
- Sett stekeovnen på 180 °C.
- Skjær laksen i ca. 3 cm brede stykker og dryss med salt og pepper.
- Stek i 10 minutter
-
Ha grønnkålen i pannen sammen i 2 minuttene. Rør rundt innimellom.
-
Server laksen med grønnkål, sukkererter og sellerirotmos
Dessert
19/3-23 hadde jeg laget Sjokolademousse