Ovnsbakt laks med sjampinjong

Kilde: Ovnsbakt laks med sjampinjong – Godfisk

 

Ingredienser

1 person (meg)

  • 350 glaksefilet, uten skinn og bein
  • 2.5 stilk selleri
  • 125 g sjampinjong
  • 1.5 ss olivenolje
  • 0.5 stk sitron
  • salt

3 poteter til potetmos.

 

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær laksen i ca. 3 cm brede stykker og dryss med salt og pepper.
  • Skjær stangselleri, sjampinjong og sitron i skiver.
  • Ha selleri og sjampinjong i en smurt ildfast form, drypp over olivenolje og legg på sitronskiver.
  • Stek formen i stekeovnen i 10 minutter.
  • Ta ut formen, dryss over litt salt og oliven, og bland alt godt sammen.
  • Legg laksestykkene over grønnsakene, drypp litt olivenolje over og stek i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Comments are closed.