Kilde: Ovnsbakt laks med sjampinjong – Godfisk
Ingredienser
1 person (meg)
-
350 glaksefilet, uten skinn og bein
-
2.5 stilk selleri
-
125 g sjampinjong
-
1.5 ss olivenolje
-
0.5 stk sitron
-
salt
3 poteter til potetmos.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 180 °C.
- Skjær laksen i ca. 3 cm brede stykker og dryss med salt og pepper.
- Skjær stangselleri, sjampinjong og sitron i skiver.
- Ha selleri og sjampinjong i en smurt ildfast form, drypp over olivenolje og legg på sitronskiver.
- Stek formen i stekeovnen i 10 minutter.
- Ta ut formen, dryss over litt salt og oliven, og bland alt godt sammen.
- Legg laksestykkene over grønnsakene, drypp litt olivenolje over og stek i stekeovnen i ca. 10 minutter.