Kokt laks i skiver med agurksalat og sandefjordsmør

 

https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/kokt-laks-med-agurksalat-og-sandefjordsmor/

 

https://www.godt.no/oppskrift/7990/bent-stiansens-kokt-laks-med-agurksalat-og-sandefjordsmoer

 

Fisk

3 porsjoner

  • 600 g laks i skiver
  • 12 l vann
  • 12 ss salt
  • 12 ts hel pepper

 

 

Agurksalat – oppskrift

Sandefjordsmør – oppskrift

1 porsjon (2 porsjoner)

Sandefjordsmør:

  • 50 g kaldt smør i terninger (100 gr)
  • 12 dl kremfløte (1 dl)
  • 14 ss hakket frisk kruspersille  (1/2 ss)
  • 14 ss sitronsaft (1/2 ss) – kan bruke flaske
  • 18 ts salt (1/4 ts)
  • 116 ts malt hvit pepper (1/8 ts)

Comments are closed.