Skip to content
Fisk, fiskeretter og tilbehør
- Agurksalat
- Fisk i sekk
- Fiskeboller i hvit saus med grønnsaker og poteter
- Foliebakt ørret med agurksalat
- Kokt laks i skiver med agurksalat og sandefjordsmør
- Kveite, kokt med agurksalat og kokte poteter
- Laks i folie
- Laks i form
- Laks, med erter og pasta
- Laks, ovnsbakt med sjampingjong og potetmos
- Laksefilet med sellerirotmos og grønnkålmix
- Laksegrateng med ost og brokkoli
- Laksegryte med grønnsaker
- Lettsaltet torsk med bacon
- Lettsaltet torsk med potetmos og grønnkålmix
- Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus
- Ovnsbakt laks med sjampinjong
- Ovnsbakt laks/ørret
- Ovnsbakt røye/ørret
- Ovnsbakt sei med stekte poteter
- Pasta carbonara med torsk og bacon
- Pastagrateng med laks og blomkål
- Salmalaks (trukket)
- Sei – sitronbakt med selleripure
- Skrei – alt i en gryte
- Skrei – ovnsbakt – med selleripuré
- Skrei med rotmos og sprøstekt bacon
- Skrei med sellerirotmos, bacon og rodløkskompott
- Skrei, kokt med glasserte gulrøtter og sandefjordsmør
- Skrei, kokt med rødvinssaus
- Skrei, stekt med rødvinssaus
- Steinbit m/brokkoli og spagetti
- Steinbit med sopp og basilikumsaus
- Steinbit ovnsbakt
- Tagliatelle med laks i fløtesaus
- Torsk i folie
- Torsk i form
- Torsk i form med tomat, basilikum og sitron
- Torsk, ovnsbakt med brokkoli og poteter
- Torsk, ovnsbakt med grønnsaker og potetmos
- Torskefilet grillet i folie
- Torskefilet med bacon og tomat
- Torskefilet med rotmos
- Torskefilet med urtesmør
- Torskeloin med grønnsaker og mandelpotetmos
- Trukket Skrei/torsk i skiver