Kilde: http://www.godt.no/#!/oppskrift/855/dansk-hakkeboeff-med-sjampinjonger
2personer
250 g | karbonadedeig |
1 stk | sjalottløkhakkede |
0.5 ss | soyasaus |
0.5 dl | crème fraîche |
0.5 bunt | gressløkhakket |
saltetter smak | |
pepperetter smak | |
Saus |
|
150 g | sjampinjongferske i skiver |
Tilbehør |
|
300 g | poteter |
ruccolasalatetter ønske |
Slik gjør du
- 1. Sett ovnen på 200 grader. Skjær potetene i terninger og legg dem i en langpanne. Bland dem med 1 ss olje og dryss timian over. Sett i ovnen i 15 – 20 minutter.
- 2. Form 4 biffer av karbonadedeigen og krydre dem med salt og pepper. Stek sjalottløk og sjampinjonger i olje til de blir fint brune.
- 3. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Dryss rikelig med gressløk over.
- 4. Stek biffene i 5 minutter på hver side og server dem med sjampinjongene og potetene blandet med ruccola.