- Andebryst med appelsinsaus
- Bondeomlett
- Brokkoli og blomkål – koking
- Dansk hakkebøff med sjampinjonger
- Eggerøre
- Elggryte, kremet
- Fisk, fiskeretter og tilbehør
- Agurksalat
- Fisk i sekk
- Fiskeboller i hvit saus med grønnsaker og poteter
- Foliebakt ørret med agurksalat
- Kokt laks i skiver med agurksalat og sandefjordsmør
- Kveite, kokt med agurksalat og kokte poteter
- Laks i folie
- Laks i form
- Laks, med erter og pasta
- Laks, ovnsbakt med sjampingjong og potetmos
- Laksefilet med sellerirotmos og grønnkålmix
- Laksegrateng med ost og brokkoli
- Laksegryte med grønnsaker
- Lettsaltet torsk med bacon
- Lettsaltet torsk med potetmos og grønnkålmix
- Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus
- Ovnsbakt laks med sjampinjong
- Ovnsbakt laks/ørret
- Ovnsbakt røye/ørret
- Ovnsbakt sei med stekte poteter
- Pasta carbonara med torsk og bacon
- Pastagrateng med laks og blomkål
- Salmalaks (trukket)
- Sei – sitronbakt med selleripure
- Skrei – alt i en gryte
- Skrei – ovnsbakt – med selleripuré
- Skrei med rotmos og sprøstekt bacon
- Skrei med sellerirotmos, bacon og rodløkskompott
- Skrei, kokt med glasserte gulrøtter og sandefjordsmør
- Skrei, kokt med rødvinssaus
- Skrei, stekt med rødvinssaus
- Steinbit m/brokkoli og spagetti
- Steinbit med sopp og basilikumsaus
- Steinbit ovnsbakt
- Tagliatelle med laks i fløtesaus
- Torsk i folie
- Torsk i form
- Torsk i form med tomat, basilikum og sitron
- Torsk, ovnsbakt med brokkoli og poteter
- Torsk, ovnsbakt med grønnsaker og potetmos
- Torskefilet grillet i folie
- Torskefilet med bacon og tomat
- Torskefilet med rotmos
- Torskefilet med urtesmør
- Torskeloin med grønnsaker og mandelpotetmos
- Trukket Skrei/torsk i skiver
- Gryte med pølser og makaroni
- Gryterett med svinekjøtt
- Hamburger (hjemmelaget) i brød (hjemmelaget)
- Helstekt svin indrefilet med ratatouille
- Helstekt svinefilet med soppsaus
- Julepølse med masse godt
- Kalvestek
- Karbonader
- Karbonader med soppstuing, blomkål og stekte poteter
- Kjøttbrød med bacon og omnsteikte rotgrønsaker
- Kjøttgryte med potetmos
- Kjøttsuppe
- Kylling
- Kylling med smak av Middelhavet
- Kylling, varme opp ferdig stekt
- Kyllingfile med sopp, rødløk og pasta
- Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker
- Kyllingfilet med pasta
- Kyllingfilet med reker og asparges
- Kyllingfilet med smakfull saus
- Kyllingform med sopp og cherrytomater
- Kyllingfrikasse
- Kyllinggryte
- Kyllinggryte – kremet
- Kyllinggryte med bacon og pasta
- Kyllinggryte med rotgrønnsaker
- Kyllinggryte med tomat og paprika
- Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus
- Kyllingpai med brokkoli og bacon
- Kyllingpanne
- Lam
- Høstgryte med lam
- Høstgryte med lam og potetpuré
- Lam – fårikål
- Lam – hverdagsgryte
- Lam – Irish Stew
- Lam – steketider
- Lam i dill
- Lammefrikasse
- Lammegryte med kantareller og dill
- Lammegryte med ovnsbakte poteter
- Lammegryte med rotgrønnsaker
- Lammegryte med rotgrønnsaker og potetmos
- Lammeskavpanne med poteter
- Lammestek uten ben, surret
- Lapskaus, lys
- Lun kyllingsalat m/spinat og hel hvete
- Makaronigrateng med brokkoli og kylling
- Nakkekoteletter i leirgryte
- Nakkekoteletter, panerte
- Omelett med klementin
- Panerte koteletter med stuede grønnsaker
- Pannekake med røkelaks og stekt potethakk
- Pannekaker – grove
- Pasta med kylling, sopp og spinat
- Pastaretter med kjøtt
- Kylling med pasta
- Kyllingfile med pasta og pesto
- Kyllinggrateng
- Kyllinggrateng 2
- Makaronigrateng
- Makaronigrateng med brokkoli og kylling
- Makaronigrateng med falukorv
- Pasta med kylling – one pot
- Pasta med kylling og bacon
- Pasta med saftig kylling og hjemmelaget pesto
- Pastaform med pølse og brokkoli
- Pastagrateng
- Pastagrateng Bolognese
- Pastasalat med reker og ostesaus
- Pinnekjøtt
- Pitabrød – oppskrifter
- Pizza – calzone
- Pizzasnurrer med kjøttdeig
- Potet – bakt i ovn
- Potet – og soppterrine
- Poteter – fløtegratinerte
- Poteter – fløtegratinerte
- Poteter – koke
- Poteter – raske perfekte friterte
- Poteter – stekt i ovn
- Poteter – stekte i panna
- Poteter – tynne pannestekte
- Potetsalat med kremfløte
- Pølsegrateng
- Reinsdyrstek
- Rotgrønnsaker i gryte
- Salat til pølser
- Sandefjordsmør
- Sjampingjongstuing
- Skogsgryte med flatbiff
- Soppstuing med creme fresh
- Soppstuing med løk og soyasaus
- Søtpotet med kyllingfile
- Søtpotet med laks
- Spagetti (kremet) med medisterpølse
- Spagetti Carbonara
- Spagetti med reker og cherrytomater
- Spaghetti med kjøttboller
- Spaghetti med scampi
- Svinebog, langtidsbakt i leirgryte
- Svinefilet (helstekt) med grønnsaker og ovnsbakte poteter
- Tomatsuppe med egg
- Waldorfsalat
- x Spennende linker
d
d
d