Frokost

Mine vanligste varianter av frokost

Hvor mye mat som bør spises til frokost avhenger av:
Planlagt aktivitet fremt til lunch/neste måltid.

Anbefalt behov for kalorier for frokost – 20 – 25% av dagsbehovet.
(Kilde: http://www.melk.no/helse-og-livsstil/sunt-kosthold-for-voksne/hvor-mye-bor-jeg-spise-til-frokost/)
(Se http://aktivtrening.com/test-beregn/beregn/test-hvor-mange-kalorier-trenger-jeg)

Skiver og melkBrødskiver med syltetøy og et glass ekstra lett melk.

Hvor mange skiver? Avhenger av forventet aktivitet.
Skal du gjør hard fysisk aktivitet, og ikke har vektreduksjon som mål – må mengde frokost øke.

Når jeg trener løping eller deltar på konkurranser spiser jeg stort sett dobbel frokost – og blander skiver med havregrøt.

.

Havregrøt og saft

Havregrøt med kanel og jordbær/bringebær frysetøy + et glass saft.

 

 

 

 

 

 

 

DSCN0056

s

 

 

 

 

 

Frokostshake

m

 

Legg igjen en kommentar