Jordbærfromasj

Kilde:  https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/jordbarfromasj/

 

3 porsjoner

  • 2 stk egg
  • 34 dl sukker
  • 2 dl kremfløte
  • 4 stk gelatinplater
  • 1 dl rørte jordbær eller andre bær

friske jordbær ev. småkaker til pynt

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
  2. Pisk egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis, 6-8 minutter. Vend inn pisket kremfløte.
  3. Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Vend den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem. Ha i bærene til slutt og bland lett.
  4. Fyll fromasjen i en stor skål og sett den kaldt.

Pynt desserten med jordbær og server jordbærsaus til.

Comments are closed.