Kilde: https://www.tine.no/oppskrifter/desserter/fromasj-og-mousse/bringeb%C3%A6rparfait
Hjemmelaget parfait (uttales “parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserter å stivene i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
4 porsjoner
Ingredienser
3 dl | TINE Kremfløte |
4 dl | frosne bringebær |
3 stk | eggeplommer |
1 dl | melis |
2 ts | kakao |
PYNT
1 dl | TINE Kremfløte |
50 g | sjokolade, grovt revet |
8 stk | friske bringebær |
Slik gjør du det
- Visp fløten til krem. Mos bringebærene og rør dem sammen med eggeplommene, melis og kakao.
- Bland med kremen og hell i porsjonsglass. La parfaiten stå i fryseren i 3-4 timer slik at den stivner.
- En parfait bør stå minst 40 minutter i kjøleskapet før du serverer den. Pynt med vispet krem, revet sjokolade og friske bringebær.