Bringebærparfait

Kilde: https://www.tine.no/oppskrifter/desserter/fromasj-og-mousse/bringeb%C3%A6rparfait

Hjemmelaget parfait (uttales “parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserter å stivene i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.

4 porsjoner

Ingredienser

3 dl TINE Kremfløte
4 dl frosne bringebær
3 stk eggeplommer
1 dl melis
2 ts kakao

PYNT

1 dl TINE Kremfløte
50 g sjokolade, grovt revet
8 stk friske bringebær

Slik gjør du det

  • Visp fløten til krem. Mos bringebærene og rør dem sammen med eggeplommene, melis og kakao.
  • Bland med kremen og hell i porsjonsglass. La parfaiten stå i fryseren i 3-4 timer slik at den stivner.
  • En parfait bør stå minst 40 minutter i kjøleskapet før du serverer den. Pynt med vispet krem, revet sjokolade og friske bringebær.

 

 

Comments are closed.